Златни Пясъци

Спорт и релакс

Уважаеми гости, не пропускайте възможността да се възползвате от нашите разнообразни и качествени услуги. Подарете на себе си и семейството си букет от приятни емоции, изживявания по време на своята лятна почивка.


Можете да се възползвате от следните платени услуги

  • Масажи и козметични процедури

Вхотелапредлагаме разнообразие от услуги, предназначени да намалят стреса и да подобрят баланса, включително специфични масажи, треапии за тяло и лице, процедури и естетиката.


  • Боулинг

В Боулинг клуба на хотел Палм Бийч може да се забавлявате на макс. Боулинг клуба ни разполага с 6 писти, екипировка, инструктор към когото да се обърнете при необходимост. Премерете сили в боулинг игрите и се забавлявайте. Вземете участие в тази невероятна игра, както проста, така и сложна, но достъпна за всички.


Предлагаме оферти и условия за провеждане на фирмени партита и междуфирмени турнири, организира всякакви тържества - лични и семейни празници, детски рождени дни


от 10:30 до 18:00-1 игра/ 1 човек- 6 лв
от 10:30 до 18:00- 1 час/1 писта- 35 лв
от 18:00 до 22:00- 1 игра/1 човек- 6 лв
от 18:00 до 22:00- 1 час /1 писта -45 лв


  • Екскурзии и забележителности.

Развлеченията, които предлага Палм Бийч са разнообразни, защото опитваме да изпълним различните желания на гостите ни. Не пропускайте възможността да прекарате времето си приятно, обогатяващо и запомнящо се с нашите предложения за екскурзии до Варна и по Черноморското крайбрежие на България! Има за всеки по нещо, изборът е безкраен. ожете да разчитате на съдействието на отдел „Обслужване на Гости”, които с радост ще Ви запознаят с местните атракции.


  • Други спортни активности

Районът на Златни пясъци и Варна предлагат огромно разнообразие от вълнуващи начини да се насладите на прекрасното слънчево време през лятото.

Руски билярд
Електронни игри
Риболов
Дайвинг
Тенис
Водни Спортове
Конна езда
Пейнтбол
Картинг


Нашият служител „Обслужване на гости” с удоволствие ще организира желаното от Вас забавление на открито!